Massagetherapie - Vlaar
Marja Vlaar
(050) 409 52 44
(06) 22 46 80 79

Maak een afspraak!

Bel of mail voor een vrijblijvend
gesprek en maak een afspraak.

(050) 409 52 44
(06) 22 46 80 79
info@massagetherapie-vlaar.nl

Twitter

Probeer niet om een succesvol mens te worden, probeer liever om een waardevol mens te worden.

Facebook

Links

Het aanbrengen op de huid van Medical Tape (elastische tape) heeft een stabiliserend effect op gewrichten, stimuleert spierfuncties en de bloed- en lymfecirculatie.
De methode biedt verlichting bij ondermeer spier en gewrichtsklachten, lymfoedeem en instabiliteitsproblemen.

De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. Hier werden destijds tapemethodes ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen.

Hoe werkt het?

De speciale elastische tape wordt als het ware als “een tweede huid” aangebracht. De tape biedt steun en belemmert bovendien de bewegingsvrijheid niet. De gewrichten en spieren blijven mobiel. Het natuurlijke genezingsproces van het lichaam wordt continue gestimuleerd.

De tape kan dag en nacht, meerdere dagen achter elkaar gedragen worden. Gevolg: een afname van de pijn en een sneller herstel! Medical Taping geeft een versneld herstel van 50 tot 80% bij spierblessures. Het Medical Taping Concept is daarmee een revolutionaire behandelmethode die fundamenteel verschilt van conventionele behandelmethodieken.