Massagetherapie - Vlaar
Marja Vlaar
(050) 409 52 44
(06) 22 46 80 79

Maak een afspraak!

Bel of mail voor een vrijblijvend
gesprek en maak een afspraak.

(050) 409 52 44
(06) 22 46 80 79
info@massagetherapie-vlaar.nl

Twitter

Een spreuk van voor positiviteit : Aan het einde van je leven gaat het niet om hoe vaak je adem hebt gehaald, maar om hoeveel momenten adembenemend waren.

Facebook

Links

Dorn therapie

Veel chronische problemen zoals lage rugklachten, heupklachten, knieklachten, scoliose en zelfs blaas-, maag- en darmproblemen zijn de oorzaak van scheefstand van het bekken.

Het principe waar de Dorntherapie vanuit gaat is correctie van het beenlengteverschil. Hier wordt niet letterlijk de beenlengte bedoeld, maar door scheefstand van het bekken of ruimte in het heupgewricht, is het ene been “langer” ten opzichte van de ander. Door dit te corrigeren corrigeer je de bekkenscheefstand en daardoor direct de wervelkolom.

Hoe werkt het?

De Dorn-Therapie is een zachte behandeling op de wervelkolom en op de gewrichten. Met de duimen worden op een voorzichtige manier de wervels op hun plek teruggezet. Tegelijk maakt ze het bindweefsel tussen de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen. Na elke behandeling heeft u een fijn en ontspannen gevoel.