Al sinds 2006 werk ik met veel plezier als gediplomeerd Massagetherapeut.  Sinds februari 2016  heb ik mijn praktijk aan de Steendobbe in Zuidlaren ik doe dit met veel plezier en  combineer dit met  de massages die ik 2 dagdelen per week bij bedrijven geef.

 

In de loop van de jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in de behandeling van nek-,schouder-en rugklachten, de behandeling duurt minimaal 45 minuten  en is een  combinatie van  de massages en therapieën die ik in de loop der jaren heb geleerd.

nek-rug en schouderklachten:

Wie te lang achter het beeldscherm zit kan klachten oplopen. Deze klachten worden veroorzaakt door kort of langdurig intensief dezelfde handelingen te verrichten achter het beeldscherm. Ook een verkeerde houding leidt tot klachten bijvoorbeeld nekpijn, rugpijn, spierpijn, hoofdpijn en zelfs stress.

Uiteindelijk kunnen deze klachten leiden tot RSI/CANS (Repetitive Strain Injuries en Complaints of Arm, Neck and/or Shoulder). RSI/CANS zijn klachten aan arm, nek en/of schouder, veroorzaakt door bijvoorbeeld beeldschermwerk. Door RSI/CANSklachten kun-nen werknemers hun beeldschermwerk minder snel of zelfs helemaal niet meer uitvoeren

Ook de drukte  en de stress van ons dagelijkse leven kunnen voor lichamelijke klachten  zorgen ,mijn therapie pas ik hierop aan

in mijn praktijk behandel ik veel mensen met dit soort klachten ,naast de massage gebruik ik hiervoor vaak medical tape om de behandeling te ondersteunen.

zie onder het kopje massage :medical taping concept.

Een massagetherapie behandeling van mij bestaat uit een intake gesprek gevolgd door een massage van minimaal 45 minuten .

 

onder vergoedingen kunt u eventuele vergoeding van uw ziekenfonds  vinden.